Hyundai visar mer av nya suven Kona

Snart är Hyundais kompakta crossover, Kona, här.
Men koreanerna håller lanseringen uttradgen.
Dock får vi se lite mer av den nya modellen i en ny video.

 

Pressmeddelande från Hyundai

Innan den officiella lanseringen har Hyundai Motor släppt en ny video som visar ytterligare designdetaljer hos kommande Hyundai Kona, den yngsta SUVen i företagets europeiska produktsortiment. KONA bygger vidare på Hyundais nya designidentitet och erbjuder en progressiv karaktär samt den absolut senaste teknologin för att skapa en unik bil i B SUV-segmentet.

Siluetten av helt nya KONA framhäver bilens voluminösa och aggressiva styling med eleganta och skarpa former. KONAs starka och självsäkra framtoning karaktäriseras av bilens breda position och de dubbla framljusen. Hyundai KONA är även bestyckad med ”the Casading Grille”, företagets nya familjeidentitet.

Förutom den progressiva designen erbjuder helt nya KONA den absolut senaste tekniken med premiumfunktioner som gör körupplevelsen både bekvämare och säkrare. En funktion som är ny för Hyundai är head-up-displayen som projicerar viktig information direkt i förarens synfält. Den åtta tum stora projicerade bilden med klassledande luminansnivå på 10 000 candela/kvm garanterar suverän synlighet även dagtid och därmed en säkrare körupplevelse.

Vill ha sexa, dragkrok samt bakhjulsdrift – och har en fransk klassiker som drömbil.

Lämna en kommentar

RELATERADE Bilnyheter