Nya Renault Captur får premiär i Genéve

Den franska bästsäljaren uppdateras – och i Genéve kommer Renualt visa sin Captur.
Bland nyheterna finns flera möjligheter till personlig styling, nya strålkastare samt ny grill.

 

Pressmeddelande från Renault

Nya Renault Captur avslöjas den 7 mars på bilsalongen i Geneve.
Crossovern Captur är den mest sålda i sitt segment i Europa och nu ännu attraktivare i ny version med nya C-formade ljussignaturen, nya karossfärger och fast glastak
Nya Captur premiärvisas i Geneve den 7 mars. Målet är att behålla sin ledning i segmentet (215 670 sålda fordon 2016 i Europa) när nu Nya Captur lanseras med uppgraderad design, både på in- och utsidan och med ny utrustning.
I Sverige är Captur en populär bilmodell med över 10 000 sålda bilar sedan lanseringen 2013.

Fler möjligheter att personifiera sin Captur

Renault behåller attributen som bidragit till Capturs framgångar, inklusive två-färgslack. Två nya karossfärger tillkommer och en ny takfärg. Potentiella kunder kan välja mellan 30 olika kombinationer (beroende på marknad) för att skapa sin egen personifierade Captur. För ytterligare möjligheter att skapa sin egen version tillkommer sex interiöra paket i olika färgställningar (beroende på marknad).

Märkets ljussignaturer

I likhet med Renaults senaste bilmodeller är Nya Captur utrustad med full LED ”Purevision”-strålkastare på visa versioner. Tekniken gör bilens utseende skarpare, förbättrar säkerheten och strålkastarna är effektivare.
De C-formade LED-varselljus är inbyggda i den nedre stötfångaren och bildar märkets ljussignatur. Bakljusen har samma form synliga dag som natt.
En tilltalande crossover
Captur har designats om för att stärka släktskapet med Renault Kadjar. Grillen är uppgraderad för att efterlikna Renault övriga crossovers. Fram och bak är stötfångarna försedda med nya hasskydd för att understryka Capturs äventyrliga sida. Nu kan Captur beställas med fast glastak (vid val av två-färgs lack) för bättre ljus i kupén.

Vill ha sexa, dragkrok samt bakhjulsdrift – och har en fransk klassiker som drömbil.

Lämna en kommentar

RELATERADE Bilnyheter