Peugeot vill ge dig koll på bilkörandet med ny app

Var du parkerat, hur din körstil är – och de senaste nyheterna.
Nu lanserar Peugeot appen ”MyPeugeot” i Sverige.

 

 

Pressmeddelande från Peugeot

Peugeot fortsätter att satsa på mobilitet och uppkopplade lösningar i bilen. Nu kommer appen MyPeugeot till Sverige – för att du ska få full koll på ditt bilkörande.
Våra behov som bilister ändras konstant, vi är ständigt uppkopplade och har ett allt större intresse för information om vårt bilresande. Därför lanseras nu MyPeugeot, som en del av Peugeots digitala satsning. Med MyPeugeot-appen får du enkelt en översikt över dina resor, kostnader och servicetillfällen, säger Anna Håkansson, digital projektledare på Peugeot Sverige.

MyPeugeot finns tillgänglig för iPhone- och Android-telefoner genom Apple App Store och Google Play. Du laddar ner appen, registrerar dig smidigt som användare och kan sedan använda appen till bland annat:

* Hitta din bil när du har parkerat den (Geolokalisation).
* Hitta din närmaste återförsäljare.
* Kördata. Få full kontroll över din bränsleförbrukning, körsträcka och hastighet.
* Peugeot-relaterade nyheter. Ta del av senaste nytt om Peugeot – nya modeller, samarbeten, innovationer och mycket mer.

MyPeugeot finns tillgänglig för nedladdning från och med idag och är gratis och ersätter den existerande desktop-version, som avvecklas inom kort. Målsättningen är att appen ska underlätta för Peugeotförarna i vardagen och bjuda på användbar information.
– En tjänstebilsägare kan lätt följa antalet körda mil i appen, äger du flera Peugeot-bilar kan du enkelt lägga till dessa och om du någonsin undrar vad kontrollamporna på instrumentpanelen betyder finner du alla svar här, säger Anna Håkansson.

Vill ha sexa, dragkrok samt bakhjulsdrift – och har en fransk klassiker som drömbil.

Lämna en kommentar

RELATERADE Bilnyheter