Sarah Sjöström blir Citroëns nya ansikte utåt

Nu ska Citroën få lite stjärnglans.
Detta i form av att associeras med sin nya ambassadör: Sarah Sjöström.
– Jag gillar att Citroën alltid gått sin egen väg, säger den svenska simmerskan.

 

Pressmeddelande från Citroën

Den flerfaldiga svenska världsmästarinnan, medaljören och karismatiska simmerskan Sarah Sjöström blir Citroëns ansikte utåt i Sverige när Citroën ska arbeta med att få ut sina olika bilar under varumärkeslöftet Be Different, Feel Good. Sarah Sjöström är 23 år, född och uppvuxen i Stockholm och en av Sveriges mest framgångsrik idrottare med många världs- och europarekord och en historisk guldkavalkad av olika medaljer i ryggsäcken. Hon har bland annat vunnit sju VM guld och tilldelats det prestigefyllda bragdguldet två gånger.
– Jag gillar att Citroën alltid gått sin egen väg och strävar efter att erbjuda bilar som är annorlunda, smartare och ett steg före hela tiden och det tilltalar mig som person och tävlingsmänniska. Jag spenderar dessutom mycket tid i bilen och värdesätter inte bara att den transporterar mig effektivt till bland annat träning eller tävling utan också att jag får bekväm stund för mig själv, säger Sarah Sjöström.

Citroën är ett internationellt bilmärke med ett stort utbud av såväl person- och transportbilar. Sedan 1919 har varumärket gått sin egen väg inte minst sett till djärv design och avancerad komfort. Citroëns förmåga att bygga bilar med stark och optimistisk personlighet och som ger en känsla av välbefinnande på vägen kommer tydligt fram i den senaste modellen från märket, nya C3, som nyss haft Sverigepremiär och som Sarah Sjöström först ut kommer synas med på olika sätt under 2017.
– Sarah Sjöström är inte bara en duktig och populär svensk idrottare, hon utstrålar energi och har en positiv och sympatisk personlighet. Hon känns helt i samklang med Citroëns motto ”Be Different, Feel Good” och vi är stolta att nu få börja arbeta med henne som ambassadör för varumärket och våra olika bilmodeller i Sverige, säger Magnus Monié, VD för Citroën i Sverige.

Vill ha sexa, dragkrok samt bakhjulsdrift – och har en fransk klassiker som drömbil.

Lämna en kommentar

RELATERADE Bilnyheter